Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η φωτοβολταϊκή Co. τεχνολογίας Ollin Yuyao, ΕΠΕ καθιερώνεται το 2008. είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία του ηλιακού πλαισίου. Βρισκόμαστε στο yuyao με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει μια σειρά προηγμένου εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένης της τοποθετημένης σε στρώματα μηχανής, κύτταρο που η τέμνουσα μηχανή, μηχανή δοκιμής δύναμης, επιπλέον, εμείς έχει λάβει τα πιστοποιητικά CE. τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως την Ασία, Mideast, τη Νότια Αμερική και Afica. Χαιρετίζουμε επίσης τις διαταγές cOem και ODM. Είτε επιλέγοντας ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογό μας είτε επιδιώκων τη βοήθεια εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, μπορείτε να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο, όπως η Ασία, η Αφρική, η Ευρώπη, και η Μέση Ανατολή. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις, ο άριστος ποιοτικός έλεγχος και η γρήγορη παράδοσή μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν την ικανοποίηση από όλους τους πελάτες μας.

Εμμένοντας στην έννοια «πράσινου, ενέργεια - αποταμίευση, προστασία του περιβάλλοντος» σε αυτόν τον νέο αιώνα. Επρόκειτο στη σταθερή αναζήτηση της υψηλότερης ποιότητας και της πιό προνοητικής καινοτομίας να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η φωτοβολταϊκή Co. τεχνολογίας Ollin Yuyao, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Ningbo Yuyao, επαρχία Zhejiang, Κίνα, η οποία καθιερώθηκε στο έτος 2008. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής των ηλιακών πλαισίων, ηλιακά φανάρια και εγκαθιστάμε επίσης μερικά ηλιακά εγχώρια συστήματα. Η ετήσια παραγωγή ηλιακών πλαισίων μας φθάνει σε 100MW, και τις εκατοντάδες χιλιάδες για τα ηλιακά φανάρια. Πήραμε το ISO: 9001 και πιστοποιητικό CE διαδοχικά. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο, όπως η Ασία, η Αφρική, η Ευρώπη, και η Μέση Ανατολή. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις, ο άριστος ποιοτικός έλεγχος και η γρήγορη παράδοσή μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν την ικανοποίηση από όλους τους πελάτες μας.

Εμμένοντας στην έννοια «πράσινου, ενέργεια - αποταμίευση, προστασία του περιβάλλοντος» σε αυτόν τον νέο αιώνα, επρόκειτο στη σταθερή αναζήτηση της υψηλότερης ποιότητας και της πιό προνοητικής καινοτομίας να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Ελπίζω ότι μπορούμε να επωφεληθούμε της ευκαιρίας να συνεχίσουμε να αυξανόμαστε και να αναπτυσσόμαστε με τους πελάτες μας, και κάνω λαμπρότερος

επιτεύγματα για τη νέα ενεργειακή βιομηχανία μας.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : OLLIN SOLAR

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-80000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Yuyao Ollin Photovoltaic Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις